Live från Östras bibliotek

Ja, ni. Här står man och väntar på att ha sitt samtal senare. Eller rättare sagt om drygt en halvtimme. Hm, jag trodde jag skulle vara lite nervös, men det visade sig att jag är raka motsatsen. Hm, lite för lugnt kanske? Nej, jag vet inte. Har i alla fall precis varit på sevvan och köpt varm choklad. Mums! Skummet ovanpå är nog det godaste jag vet. Eller öh, dagens godaste i alla fall. Anyway, jag pratade med biträdande rektorn tidigare idag, och hon var inte alls scary – woho!

Och så har man haft svenskaprov. Givetvis hade jag ingen aning om det (“Du vet ju aldrig något” har jag hört idag .. Haha.). Det gick grymt bra i alla fall, och jag lovar att det blir minst VG. Powerpluggade (nytt ord?) precis innan med Lisa. Precis min stil, det.

Nej, nu ringde min mor och sa att hon snart var vid Stadion. Går nog och möter henne istället för att häcka här. Vi hörs senare (tråkigt inlägg, ellerhur?)

(Haha, får värsta blickarna när folk går förbi .. Vet dom att jag bloggar? Oh geez …)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *